UNIVERS - carte educativa echipa de prieteni masimtbinescu

UNIVERS - carte educativa echipa de prieteni masimtbinescu

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Copiii au nevoie să înțeleagă că medicul și toate instrumentele sale nu sunt dușmani ci prietenii lor în lupta cu boala. Și ce cale mai bună de a le povesti adevărul despre ce se întâmplă într-un cabinet medical decât o poveste cu eroi?
  • Echipa de prieteni Măsimtbinescu poate schimba felul în care copiii privesc vizita la medic analizele vaccinul internarea și intervențiile medicale.Această carte este un instrument foarte util de educație medicală pentru copii și părinți pentru că explică în joacă pe limba celor mici ce sunt microbii și cum ajung ei în corpul nostru ce rol au masca și mănușile branula termometrul recoltorul de exsudat aspiratorul de muci camera de spital siropurile cremele gipsul și masca de aerosoli medicul și echipa lui și de ce e important să mergem la medic cu încredere și curaj nu cu frică. Am scris povestea echipei Măsimtbinescu pentru că-mi doresc ca toți copiii să intre pe ușa cabinetului medical fără teamă și pentru că știu cât de greu le e uneori părinților să-și sprijine copiii când sunt bolnavi.
  • Sunt încrezătoare că acești super-eroi simpatici le pot sta alături copiilor cu empatie și curaj pentru ca ei să se facă bine mai repede! – Ioana Chicet-Macoveiciuc autoare Varsta recomandata: 3 7 ani Editura: UniversAutor(i): Ioana Chicet-Macoveiciuc (Printesa Urbana)Ilustrator: Alexander GloninAn aparitiei: 2020Format: 21.5 x 28 cmTip coperta: CartonataNumar pagini: 48ISBN: 9789733411666

44.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
UNIVERS - carte educativa echipa de prieteni masimtbinescu

UNIVERS - carte educativa echipa de prieteni masimtbinescu

44.00 Lei

Detalii produs

Recomandata3 7 ani
EdituraUniversautor(i)ioana
Urbana)ilustratorAlexander
Gloninan aparitiei2020format215 x 28 cmtip copertacartonatanumar pagini48isbn9789733411666

Mai multe oferte


Inapoi sus