Altii Vesta neopren inot copii

Altii Vesta neopren inot copii

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Vesta neopren inot copiiAceste veste din neopren ofera o mai mare siguranta copilului dumneavoastra, in momentul in care acesta este in piscine/bazine, in vacante sau in aer liber, oferind siguranta si impotriva razelor solare nocive.Este perfect adaptata pentru copiii mici si le permite acestora sa invete cum sa inoate mai repede, mai bine si cu mai multa distractie.
  • FUN EasySwim este o vesta plutitoare, cu un nivel ridicat de protectie UV (UPF 50 +). Vestele sunt viu colorate/ luminoase, pentru a face mai usoara gasirea copilului in locurile aglomerate.
  • Copiii se pot deplasa liber in apa.
  • Cu ajutorul acestor veste, copiii se pot obisnui mult mai devreme cu apa, pot capata incredere si invata mult mai devreme sa inoate.Caracteristici:vesta inot marimea S recomandata copiilor intre 3 si 4 ani , 14-17 kg. vesta inot marimea M recomandata copiilor intre 4 si 5 ani , 17-24 kg.vesta inot marimea L recomandata copiilor intre 5 si 8 ani , 24-28 kgculori disponibile roz si albastu.90% Neopren , 10% Nailon (captusala).Instructiuni:a se clati doar cu apa rece!nu folositi inalbitor !nu calcati !nu stoarceti !a se folosi doar sub stricta supraveghere a unui adult.nu este vesta de salvare.nu depasiti nivelurile maxime de greutate.
  • Oferiti-i copilului sansa de a se imprietenii cu apa si asigurati-va o vacanta lipsita de griji!..

163.04 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Altii Vesta neopren inot copii

Altii Vesta neopren inot copii

163.04 Lei

Detalii produs

Inoate.caracteristici vesta inot marimea
Nailon (captusala).instructiuni a se clati doar cu apa rece nu folositi inalbitor nu calcati nu stoarceti a se folosi doar sub stricta supraveghere a unui adult nu este vesta de salvare nu depasiti nivelurile maxime de greutate

Mai multe oferte


Inapoi sus