Aparat aerosoli KCN330 Cu compresor

Aparat aerosoli KCN330 Cu compresor

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Aparat de aerosoli cu compresor Kidscare KCN330 Aparatul de aerosoli cu compresor Kidscare KCN330 este un dispozitiv medical compact, conceput pentru administrarea eficienta a medicamentelor prescrise de medicul dumneavoastra pentru afectiuni pulmonare.
  • Cu o ingrijire si utilizare corespunzatoare, va va oferi multi ani de tratament de incredere.
  • Aparatul de aerosoli cu compresor Kidscare KCN330 este dezvoltat pentru tratarea cu succes a astmului, alergiilor si a altor afectiuni respiratorii.
  • Creeaza un flux de aer care trece printr-un tub limpede catre capsula nebulizatoare.
  • Cand aerul intra in capsula, acesta va transforma medicamentul prescris in vapori de aerosol pentru o inhalare usoara.
  • Aparat de aerosoli cu compresor Kidscare KCN330 trebuie utilizat sub supravegherea unui medic autorizat si/ sau a unei persoane competente.
  • Va recomandam sa cititi cu atentie toate caracteristicile acestui produs.
  • Acest aparat trebuie utilizat doar pentru scopul pentru care a fost creat.
  • Pentru a nu agrava boala de care suferim, aparatul de aerosoli (ca toate nebulizatoarele cu compresor ale producatorului KidsCare este prevazut cu filtru de praf.
  • Acesta impiedica patrunderea particulelor de praf in compresor si de aici in medicamentul lichid transformat in aerosoli.

115.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Aparat aerosoli KCN330 Cu compresor

Aparat aerosoli KCN330 Cu compresor

115.00 Lei

Detalii produs

AccesoriiMasca adulti 1 bucata
Caracteristici principaleTransforma medicamentele lichide in particule microscopice aerosoli usor de inhalat si cu efect terapeutic rapid
Capacitatea cupei de medicament8 ml
Specificatii tehniceTipcu compresor
Garantie2 ani
2 ani
Voltaj168w
Capacitate medicament8 ml
Dimensiunea medie a particulelor3
Nivel zgomotA 65 db (a) (la un metru)
Rata medie de nebulizareA 025 mlmin (09 solutie salina)
Interval presiune compresor22 58 psi (150 400kpa)
Interval presiune de functionare95 19psi (65 130kpa)
Debit de aerA67l
Temperatura de functionareDe la 5
Umiditatea de functionare80 sau mai putin
Temperatura si umiditatea de depozitareDe la 25ac la 60ac
Dimensiuni205 x 150 x 100 mm
Greutate13 kg
Avertismente la functionareConectati acest produs la o priza cu tensiune recomandata pentru acest aparat nu lasati sa functioneze acest produs nesupravegheat nu utilizati niciodata acest aparat daca are cablul deteriorat sau la o priza defecta daca a fost defectat sau a fost scufundat in apa ori daca nu functioneaza corect daca apare vreo anomalie intrerupeti imediat utilizarea pana la examinarea si repararea unitatii deconectati intotdeauna produsul de la sursa de curent imediat dupa utilizare nu blocati niciodata deschiderile de aer ale unitatii si nu asezati produsul acolo unde deschiderile de aer pot fi obstructionate
Avertismente la depozitareNu depozitati produsul sub lumina directa a soaarelui temperatura ridicata sau umiditate nu depozitati produsul la indemana copiilor mici mentineti intotdeauna produsul deconectat daca nul utilizati
Avertismente la curatareNu scufundati unitatea in apa

Mai multe oferte


Inapoi sus