Little Doctor - aparat aerosoli ld-215c, nebulizator cu compresor, 3 dimensiuni de particule, alb

Little Doctor - aparat aerosoli ld-215c, nebulizator cu compresor, 3 dimensiuni de particule, alb

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Caracteristici principale: Aparat de aerosoli cu compresor; Destinat utilizarii atat la domiciliu, cat si in cadrul clinic spitalicesc; Volum rezidual redus; Nebulizare actionata de respiratie; Nivel de zgomot redus; Capacitatea cupei de nebulizare (denumita si pahar de nebulizare) de 10 ml ; Timp de operare continua: 20 min; Rata de nebulizare variabila: 0.3 0.5 ml/min; 3 dimensiuni de particule: 3.5 µm, 4 µm si 5 µm ; 3 masti de inhalare: pentru adulti, copii si bebelusi ; 3 dispensere incluse in pachet.
  • Aparatul de aerosoli Little Doctor LD-215C este un dispozitiv ce ofera o utilizare fiabila si simpla.
  • Caracteristicle distincte sunt prezentate de utilizarea unei game largi de medicamente si volumul rezidual mic al solutiei de inhalare.
  • Un alt avantaj il reprezinta nebulizarea actionata de catre respiratie (in funtie de inspiratie si expiratie se formeaza aerosoli). Timp de operare 20 min Durata unei sesiuni de tratament nu trebuie sa depaseasca 20 min.
  • Puteti folosi aparatul din nou dupa 40 min de pauza.
  • Capacitatea cupei de nebulizare de 10 ml Cu o capacitate de 10 ml, paharul de nebulizare transforma medicatia lichida in particule microscopice dense, care sunt absorbite mult mai usor de organism.
  • Designul special al paharului sub forma de camere interconectate ofera diferite moduri de fluxuri de aer in timpul inspiratiei si expiratiei, in special cand se foloseste piesa bucala.
  • Acest lucru face posibila obtinerea unui flux de aer cu o concentratie mai mare de aerosoli in timpul inhalarii si reducerea pierderilor de aerosoli in timpul expiratiei.
  • TREI MODURI DE NEBULIZARE In timpul terapiei prin inhalare este foarte important ca medicamentul sa ajunga exact in partea cailor respiratorii care necesita tratament.
  • De aceea nebulizatorul LD-215C este prevazut cu 3 tipuri de dispensere pentru tratarea diferitelor parti ale sistemului respirator: Dispenserul de culoare rosie (MMAD 5 µm) , conceput pentru inhalare in tratarea afectiunilor tractului respirator superior , se foloseste pentru afectiuni precum: sinuzita, rinita, laringita, faringita, amigdalita si traheita.

190.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Little Doctor - aparat aerosoli ld-215c, nebulizator cu compresor, 3 dimensiuni de particule, alb

Little Doctor - aparat aerosoli ld-215c, nebulizator cu compresor, 3 dimensiuni de particule, alb

190.00 Lei

Detalii produs

Principale
Timp de operare continua20 min
Rata de nebulizare variabila03 05 mlmin
- 3 dimensiuni de particule35 m 4 m si 5 m
- 3 masti de inhalarePentru adulti copii si bebelusi
Ld-215c este prevazut cu 3 tipuri de dispensere pentru tratarea diferitelor parti ale sistemului respiratorDispenserul de culoare rosie (mmad 5 m) conceput pentru inhalare in tratarea afectiunilor tractului respirator superior se foloseste pentru afectiuni precumsinuzita rinita laringita faringita amigdalita si traheita
Dispenserul de culoare galbena (mmad 3.5 μm) este conceput, in special, pentru tractul respirator inferior si se adreseaza bolilor precumBronsita astmul bronsiolita bronsiectazii sau bronhopneumonia
Setul de accesorii continePahar de nebulizare
SpecificatiiMetoda nebulizarecu piston
Capacitate vaporizare (ml/min)03 05
Capacitate cupa de medicamente10 ml
Dimensiuni particule (μm)35 5
Nivel zgomot51 db
Timp operare20 min
Timp racire40 min
Temperatura si umiditatea de functionare10c 35c
Temperatura si umiditatea de depozitare20c 40c
AlimentareLa retea
Tensiune alimentare230
Dimensiuni14 x 19 x 9 cm
Greutate135 kg
Dimensiuni cutie215 x 15 x 15 cm
Greutate totala pachet157 kg
CuloareAlb

Mai multe oferte


Inapoi sus