Perne Gravide Baby nest stelute rosu

Perne Gravide Baby nest stelute rosu

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Culcus pentru copil bun la co-sleeping ideal pentru mutarea cu blandete in patut grozav in calatorii; Ajutor in alaptarea din pozitia culcat langa copil; Aparatoare sau protectie patut si saltea.
  • Se poate folosi pana la 8 luni inclusiv.
  • Daca bebelusul este atasat de beby nest desfa scauiul de la capete si lasa-l liber copilul poate dormi pana la 2 ani in el!
  • Se poate utiliza in combinatii cromatice diferite tinand cont ca salteaua se poate combina cu un model diferit de la bratele detasabile.
  • Produsul este dezinfectat cu lampa UV bactericida cai sa il folosesti imediat ce il primesti!
  • Dimensiuni: ● exterior: 90 x 45 cm ● saltea: 78 x 35 x 2 cm 70 x 26 cm utili ● brate detasabile: 210 cm lungime Interior: bratele detasabile sau marginile au umplutura hipoalergenica si anticonglomerare cu husa bumbac salteluta este din burete cu densitate medie de 2 cm grosime Exterior: husa din bumbac 100%. Husa este complet detasabilia si se poate spala separat (fie doar husa marginilor sau doar husa saltelei). Sistem prindere: banda cu scai pentru capetele bratelor (cu sustinere puternica) si fermoare detasabile pentru brate...

180.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Perne Gravide Baby nest stelute rosu

Perne Gravide Baby nest stelute rosu

180.00 Lei

Detalii produs

Dimensiuni exterior90 x 45 cm saltea78 x 35 x 2 cm 70 x 26 cm utili brate detasabile210 cm lungime
Interior bratele detasabile sau marginile au umplutura hipoalergenica si anticonglomerare cu husa bumbac salteluta este din burete cu densitate medie de 2 cm grosime
ExteriorHusa din bumbac 100
Sistem prindereBanda cu scai pentru capetele bratelor (cu sustinere puternica) si fermoare detasabile pentru brate

Mai multe oferte


Inapoi sus