Badabulle - scaun de masa atasabil

Badabulle - scaun de masa atasabil

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Acest scaun de masa este practic pentru a lua masa acasa dar si in afara orasului, atunci cand iesiti in plimbari Se pliaza si se desface cu usurinta, astfel incat il puteti lua oriunde cu voi: cand calatoriti, cand iesiti la restaurant sau cand vizitati prietenii sau familia Bebelusul se aseaza rapid si usor in scaunul adanc si confortabil Are centuri cu prindere in 3 puncte Este usor de instalat si fixat pe mese deoarece are un sistem de siguranta de prindere cu 4 brate care se potriveste pe majoritatea meselor Potrivit pentru mesele care au o grosime intre 23-55 mm Pentru si mai mult confort, scaunul poate fi reglat pe inaltime in 3 trepte diferite, pe masura ce copilasul creste Este prevazut cu un buzunar de depozitare util, asezat pe spatarul scaunului, pentru a depozita lucrusoare necesare pentru masa Husa scaunului este detasabila si lavabila Badabulle – creat de catre parinti pentru parinti!
  • Respectand principiul simplitatii si al utilitatii, produsele Badabulle se remarca prin eficineta, confort si adaptabilitate.
  • De la inceputurile sale, in urma cu 8 ani, Badabulle si-a urmarit scopul declarat, acela de a face viata tinerilor parinti mai usoara.
  • Badabulle realizeaza produse utile si in aceeasi masura, in tendinta –fiind foarte apreciate de catre parintii din Franta.
  • Stim ca timpul este foarte pretios pentru parinti, de aceea Badabulle si-a propus sa dea parintilor oportunitatea de a petrece mai mult timp alaturi de cei mici.

299.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Badabulle - scaun de masa atasabil

Badabulle - scaun de masa atasabil

299.00 Lei

Detalii produs

VoiCand calatoriti cand iesiti la restaurant sau cand vizitati prietenii sau familia

Mai multe oferte


Inapoi sus