Chicco - scaun de masa polly magic relax, 0luni+, cacao

Chicco - scaun de masa polly magic relax, 0luni+, cacao

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Scaun de masa Chicco Polly Magic Relax este un scun de masa multifunctional , recomandat de la nastere, dispunand de un concept elegant, special conceput pentru a oferi micutilor distractie si confort.
  • S e monteaza in 2 configuratii: -> sezlong, recomandat de la nastere; -> scaun de masa, recomandat de la 6 luni.
  • Confectionat in Italia Caracteristici si beneficii sezlong: 1. confortabil in orice anotimp adaptor dublu pentru nou-nascut, confectionat din material care asigura o ventilatie corespunzatoare vara si moale si conforatbil in timpul iernii; 2. distractiv bara cu jucarii din material textil si activitati manuale este compatibila in ambele configuratiile scaunului; 3 calitate premium finisari de exceptie si materiale moi si catifelate; 4. usor de manevrat datorita celor 4 roti se poate manevra cu usurinta oriunde in casa.
  • Caracteristici si beneficii scaun de masa: spatar reglabil in 4 pozitii ; ajustabil in o pozitii pe inaltime; tavita dubla, spatioasa, reglabila in 3 pozitii ; se pliaza usor si economisiti spatiu, deoarece sta singur in pozitie verticala.
  • Caracteristici tehnice: greutate: 10.5 kg; dimensiuni deschis: 55 cm (baza frontala) x 83.5 cm (baza din lateral) x 58/106 cm (inaltime); dimensiuni inchis: 31 x 53 x 85 cm.

937.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Chicco - scaun de masa polly magic relax, 0luni+, cacao

Chicco - scaun de masa polly magic relax, 0luni+, cacao

937.99 Lei

Detalii produs

Configuratii sezlong recomandat de la nastere
Caracteristici si beneficii sezlong1 confortabil in orice anotimp adaptor dublu pentru nounascut confectionat din material care asigura o ventilatie corespunzatoare vara si moale si conforatbil in timpul iernii
Caracteristici si beneficii scaun de masaSpatar reglabil in 4 pozitii
Caracteristici tehniceGreutate105 kg
Dimensiuni deschis55 cm (baza frontala) x 835 cm (baza din lateral) x 58106 cm (inaltime)
Dimensiuni inchis31 x 53 x 85 cm

Mai multe oferte


Inapoi sus