Carucior sport Cybex gold eezy s+ 2 beach blue

Carucior sport Cybex gold eezy s+ 2 beach blue

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Caracteristici: Indiferent de destinatie, poti conta pe Carucior sport Cybex Gold EEZY S+ 2 Beach Blue pentru a-ti duce copilul in siguranta si foarte confortabil.
  • Inclinati-l intr-o pozitie complet intinsa pentru a transporta nou-nascutii in siguranta sau pur si simplu lasati-l pe copil sa doarma in mers.
  • Rotile cu suspensie moale, pentru orice suprafata, fac deplasarile line pe trotoarele orasului, potecile din padure sau traseele de pe plaja cu nisip Nu exista locuri in care nu poti merge.
  • Sistemul de calatorie iti va permite sa atasezi o scoica pentru carucior sau un landou, cu ajutorul adaptoarelor care se achizitioneaza separat, astfel incat, indiferent de calatoria in care merge bebelusul tau, o sa se simta confortabil si gata de explorat!
  • Inclinare cu o singura mana Confort ergonomic inca de la nastere.
  • Spatarul poate fi inclinat rapid intr-o pozitie complet intinsa.
  • Roti cu suspensie Potrivite pentru orice suprafata de teren Go off-road Rotile potrivite pentru orice suprafata de teren si suspensiile ce absorb socuri, mentin calatoria lina atunci cand mersul devine dificil.
  • Sistem de calatorie Trei moduri de a calatorii: scoica auto, landou sau carucior sport Pliaza usor si intuitiv cu o singura mana Cu o singura mana, Eezy S+2 poate fi pliat cu usurinta intr-un pachet autonom pentru o depozitare convenabila Bara de protectie integrata si suport pentru picioare Suportul pentru picioare integrat sustine pozitii confortabile atat in sezut cat si culcat si poate fi reglat cu o singura mana Puteti atasa orice scoica auto Cybex pe cadrul caruciorului Eezy S+2 Pur si simplu atasati scoica auto la cadru folosind adaptorii (achizitionati separat)Carucior sport Cybex Gold EEZY S+ 2 Hibiscus Red 1 Setul contine: Rama carucior Eezy S+2 Parte sport Cos de accesorii Bara de siguranta Parasolar Manual de instructiuni Dimensiuni desfacut: 82 x 45 x 105 cm Dimensiuni pliat: 33 x 45 x 60 cm Greutate: 7.6 kg Scoica auto se achizitioneaza separat Landoul se achizitioneaza separat Adaptorii pentru scoica auto se achizitioneaza separat

1,849.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Carucior sport Cybex gold eezy s+ 2 beach blue

Carucior sport Cybex gold eezy s+ 2 beach blue

1,849.00 Lei

Detalii produs

CaracteristiciIndiferent de destinatie poti conta pe
Trei moduri de a calatoriiScoica auto landou sau carucior sport
Setul contineRama carucior
Dimensiuni desfacut82 x 45 x 105 cm
Dimensiuni pliat33 x 45 x 60 cm
Greutate76 kg

Mai multe oferte


Inapoi sus