Bright Starts Ingenuity - 10037 – leagan si balansoar transformabil 2 in 1 – orson

Bright Starts Ingenuity - 10037 – leagan si balansoar transformabil 2 in 1 – orson

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Leaganul transformabil  ofera  doua functionalitati distincte intr-un singur produs:  leagan complex  pe de-o parte si  balansoar confortabil pe de alta parte.
  • Leaganul se transforma intr-o clipita intr-un  balansoar confortabil   cu vibratii linistitoare.  Cele 5 viteze de leganare 8 melodii si 3 sunete din natura  &ndash creaza o admosfera perfecta pentru linistirea bebelusului.
  • Bara de jucarii pivotanta cu  cele 2 jucarii de plus  &ndash intregesc distractia bebelusului.   Caracteristici: Leaganul si balansoarul transformabil 2 in 1 &ndash   Oroson este unul dintre cele mai ingenioase produse gratie tehnologiilor pantentate inovative.   Pe langa tehnologia  TrueSpeed&trade care-i confera functia de leganare constanta leaganul se distinge si prin tehnologia  Slimfold&trade   &ndash care-i permite o pliere foarte compacta pentru maxima lui portabilitate.  Whisper Quiet&trade   ii asigura functionalitatea complet silentioasa iar tehnologia  Hybridrive&trade asigura utilizarea eficienta a energiei bateriilor care vor avea o viata  de 3 ori mai lunga in comparatie cu alte leagane.   Caracteristici: Poate fi utilizat de la  0 luni pana la 9 kg 01 Tehnologia  True Speed mentine cele 5 viteze de leganare  pe masura ce copilul creste. 02. Tehnologia  Whisper Quiet&trade   asigura functionalitatea complet silentioasa a leaganului 03. Tehnologia  Hybridrive&trade   confera bateriilor o durata de functionalitate   de  3 ori mai mare 04. Perinita pentru cap detasabila 05. Bara cu jucaria din plus este flexibila pentru a avea acces usor la copil 06. Posibilitatea de  setare a timpului  de functionare la  30 45 60 minute 07.  11 melodii si sunete din natura  vor linisti bebelusul 08.  Pliere usoara   pentru depozitare sau transport   CARACTERISTICI SUPLIMENTARE: Necesita 4 baterii tip D neincluse in colet   Temporizator pentru leganare: 30 45 sau 60 minute   Leganare silentioasa   Centuri cu prindere in 5 puncte   Sezutul este lavabil in masina de spalat   Dimensiunile produsului: 65 x 72 x 58   Dimensiunile ambalajului: 59 x 17 x 72   Colectia  InGenuity  esteo combinatie inovativa intre cele mai recente descoperiri tehnologice si ultimele cercetari referitoare la nevoile si confortul bebelusilor si al mamicilor.
  • Fiecare produs al colectiei este conceput cu o tehnologie unica oferind  parintilor toate facilitatile care fac ca  viata alaturi de bebelusi sa fie cat mai placuta.
  • De la  balansoarul care se leagana singur la un leagan care functioneaza cu un singur set de baterii in primul an de viata a copilului aceasta colectie de produse inovative depaseste barierele modei...

559.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Bright Starts Ingenuity - 10037 – leagan si balansoar transformabil 2 in 1 – orson

Bright Starts Ingenuity - 10037 – leagan si balansoar transformabil 2 in 1 – orson

559.00 Lei

Detalii produs

ProdusNbsp leagan complexnbsp pe deo parte sinbsp balansoar confortabil pe de alta parte
CaracteristiciLeaganul si balansoarul transformabil 2 in 1 ndash nbsp
Poate fi utilizat de lanbsp 0 luni pana la 9 kg 01
SuplimentareNecesita 4 baterii tip
Temporizator pentru leganare30 45 sau 60 minute nbsp
Dimensiunile produsului65 x 72 x 58 nbsp
Dimensiunile ambalajului59 x 17 x 72 nbsp

Mai multe oferte


Inapoi sus