Lanaform - termometru si higrometru digital

Lanaform - termometru si higrometru digital

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Termometru si higrometru digital Lanaform Termometrul cu higrometru digital Lanaform va permite sa mentineti un nivel perfect de umiditate in locuinta pentru confortul si sanatatea dumneavoastra.
  • Aparatul va permite sa: Masurati nivelul de umiditate relativa Masurati temperatura Cititi usor valorile afisate Prin masurarea nivelului de umiditate din aer si a temperaturii, higrometrul termo-digital mentine un nivel perfect de umiditate relativa in intregul spatiu de locuit.
  • De fapt, mentinerea unui nivel de umiditate in aer cuprins intre 40 si 60% reduce substantial dezvoltarea bacteriilor si a virusilor si, de asemenea, previne deshidratarea pielii si membranelor mucoase.
  • Umiditatea relativa este raportul procentual dintre cantitatea de apa prezenta in aer si cantitatea maxima de apa pe care aerul o poate contine la o anumita temperatura.
  • Higrometrul termo-digital va permite sa calculati aceasta rata si sa interpretati foarte usor rezultatele.
  • Caracteristici: Afiseaza umiditatea aerului (20% pana la 90%) Afiseaza temperatura ambianta (-10 ° C pana la 50 ° C) Afiseaza ora Valorile maxime si cele mai scazute sunt protejate Indicator zonei de confort Alerta / alarma ° C sau ° F Specificatii tehnice: Tipul de masurare: Nivelul de umiditate si temperatura Baterie: 1 x AAA 1.5V Spatiu de memorie: Da Ecran: Da Precizia masurarii: Umiditatea relativa de la -10% pana la 50 ° C 20% pana la 90% Culori disponibile: alb Dimensiunile produsului: 16 x 11,5 x 4 cm Tensiune: 1,5 V Frecventa: 50 Hz CE: Da Greutate: 0.116 kg Termometru si higrometru digital Lanaform

55.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Lanaform - termometru si higrometru digital

Lanaform - termometru si higrometru digital

55.00 Lei

Detalii produs

SaMasurati nivelul de umiditate relativa
CaracteristiciAfiseaza umiditatea aerului (20 pana la 90)
Specificatii tehniceTipul de masurarenivelul de umiditate si temperatura
Baterie1 x
Spatiu de memorieDa
EcranDa
Precizia masurariiUmiditatea relativa de la 10 pana la 50
Culori disponibileAlb
Dimensiunile produsului16 x 115 x 4 cm
Tensiune15
Frecventa50
CeDa
Greutate0116 kg

Mai multe oferte


Inapoi sus