Tfa - termometru cu infrarosu bodytemp 478 profesional, pentru frunte

Tfa - termometru cu infrarosu bodytemp 478 profesional, pentru frunte

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cu termometrul fara contact si masurare in infrarosu BODYTEMP 478 de la Dostmann Electronic, puteti masura rapid si usor temperatura corpului unei persoane pe frunte sau temperatura suprafetei diferitelor materiale.
  • In regimul de masurare a temperaturii corpului uman, acest termometru cu infrarosu este ideal pentru detectarea febrei, chiar si la un grup mare de oameni, avantajul principal fiind timpul de masurare foarte scurt.
  • Indiferent daca doriti sa masurati temperatura corpului sau a unei suprafete, BODYTEMP 478 determina valoarea masurata cu mare precizie in mai putin de 0,5 secunde.
  • Masuratorile periodice de temperatura si inspectiile aleatorii pot fi foarte importante pentru detectarea timpurie a starilor febrile si pentru a proteja impotriva infectiilor suplimentare.
  • Termometrul trebuie indreptat catre fruntea persoanei de la o distanta de 5 pana la 15 cm si apoi se apasa butonul de masurare; rapid si igienic in siguranta, deoarece masurarea temperaturii este complet fara contact.
  • Termometrul este certificat ca dispozitiv medical si prezinta marcaj CE (CE0197). Pentru masurarea igienica fara contact a temperaturii corpului, suprafetelor, lichidelor sau a temperaturii ambientale Senzor de precizie medicala Ideal pentru detectarea rapida a febrei, chiar si la un grup mare de oameni Operare simpla si intuitiva Timp de masurare foarte scurt: sub 0,5 secunde. Distanta de masurare: intre 5 si 15 cm Alarma la pragul de febra, cu emitere de semnal acustic Afisaj LCD mare, ce permite afisarea simultana a valorii masurate si a valorii memorate Memorie pentru 32 de valori masurate Ecran iluminat din spate, pentru o vizibilitate crescuta chiar si pe timpul noptii Oprire automata pentru economisirea bateriilor dupa circa 7 secunde Utilizatorul poate regla diferenta de temperatura fata de o temperatura de referinta folosind functia de calibrare interna a termometrului Aparatul a fost conceput pentru o utilizare intensa si profesionala Certificat ca dispozitiv medical, prezinta marcaj CE (CE0197) Date tehnice: Afisarea rezultatelor este posibila in °C (Celsius) sau °F (Fahrenheit) Intervalul de masurata a temperaturii corpului: 32 ℃ 42,5 ℃ ; Intervalul de masurata a temperaturii obiectelor: 0 ℃ 60 ℃ ; Precizia de masurare pentru temperatura corpului: ±0.2°C Rezolutia de afisare: 0.1°C Sursa de alimentare: 2 baterii 1.5V AA (incluse) Durata de viata a bateriilor: circa 40 de ore de operare continua Greutate: 156 g ( fara baterii); Dimensiuni: 149 x 77 x 43 mm

424.71 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Tfa - termometru cu infrarosu bodytemp 478 profesional, pentru frunte

Tfa - termometru cu infrarosu bodytemp 478 profesional, pentru frunte

424.71 Lei

Detalii produs

ScurtSub 05 secunde
Distanta de masurareIntre 5 si 15 cm
Date tehnice
Intervalul de masurata a temperaturii corpului32 c 425 c
Intervalul de masurata a temperaturii obiectelor0 c 60 c
Precizia de masurare pentru temperatura corpului02c
Rezolutia de afisare01c
Sursa de alimentare2 baterii 15v
Durata de viata a bateriilorCirca 40 de ore de operare continua
Greutate156 g ( fara baterii)
Dimensiuni149 x 77 x 43 mm

Mai multe oferte


Inapoi sus