Lorelli patut pliant danny 2 nivele rocker beige little leo

Lorelli patut pliant danny 2 nivele rocker beige little leo

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Patutul pliant este foarte confortabil si util transformandu-se ulterior intr-un tarc de joaca vesel.
  • Recomandat pentru GRUPA DE VARSTADE LA 0 LUNI LA 3 ANI (maxim 15 kg). Caracteristici: patut pliant prevazut cu 2 nivele ideal pentru odihna si joaca copilului. nivelul superior poate fi folosit de la nastere pana la varsta de 5-6 luni. cuprinde masuta de schimbat scutece. capotina cu jucarioare vesele din plus.
  • Capotina este reglabila. dispune de sistem de leganare cu posibilitate de blocare a balansului. mecanism dublu de siguranta impotriva plierii accidentale. usa laterala cu fermoar asa incat copilul poate intra si iesi atunci cand patul devine tarc de joaca. partile laterale ale patutului sunt confectionate din materiale transparente care permit supravegherea bebelusului. culori si imprimeuri vesele care dezvolta abilitati vizuale si tactile ale copilului. materialele au fost alese pentru a permite trecerea aerului si a evita supraincalzirea. prevazut cu salteluta de 2 cm grosime cu suport din material dur (placaj) pentru ca bebelusul sa poata dormi pe un plan drept. material textil lavabil. patutul dispune de doua roti cu sistem de blocare pentru a usura mutarea patutului la nevoie. ideal pentru calatorii; pliere compacta. geanta de transport inclusa; la pliere patutul are dimensiuni foarte reduse. picior central pentru a creste stabilitatea.
  • Dimensiuni exterioare : 124 x 64 x 72 5 cm Dimensiuni interioare : 120 x 60 cm Dimensiuni patut pliat : 25 x 25 x 73 cm Greutate : net 11 2 kg si brut 12 kg..

433.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Lorelli patut pliant danny 2 nivele rocker beige little leo

Lorelli patut pliant danny 2 nivele rocker beige little leo

433.00 Lei

Detalii produs

CaracteristiciPatut pliant prevazut cu 2 nivele ideal pentru odihna si joaca copilului nivelul superior poate fi folosit de la nastere pana la varsta de 56 luni cuprinde masuta de schimbat scutece capotina cu jucarioare vesele din plus
Dimensiuni exterioare124 x 64 x 72 5 cm
Dimensiuni interioare120 x 60 cm
Dimensiuni patut pliat25 x 25 x 73 cm
GreutateNet 11 2 kg si brut 12 kg

Mai multe oferte


Inapoi sus