MyKids saltea fibra de cocos integral 120x60x6 husa alba bumbac

MyKids saltea fibra de cocos integral 120x60x6 husa alba bumbac

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Aceasta saltea copii MyKids Fibra De Cocos Integral este confectionata 100% din fibre de nuca de cocos.
  • Aceasta este prevazuta cu proprietati anti-umezeala si o husa lavabila si antialergica.
  • Deoarece bebelusul isi petrece foarte multe ore intr-un patut aceasta saltea copii este ferma pentru a sustine corect coloana.
  • Astfel copilul se va dezvolta cat mai armonios.
  • Este testata dermatologic si confectionata din materiale antialergice si non-toxice iar fibrele de cocos permit o mai buna circulare a aerului din saltea si impiedica incalzirea excesiva a corpului copilului.
  • Se recomanda ca la fiecare schimbare a lenjeriei sa se intoarca salteaua de pe o parte pe alta pentru o mai buna aerisire.
  • Caracteristici: husa acestei saltele este confectionata din bumbac nematlasat husa este lavabila si antialergica contine fibre din nuca de cocos 100% este o saltea prevazuta cu proprietati anti-umezeala husa este prevazuta cu fermoar este ferma si asigura o pozitie sanatoasa in timpul somnului sustine corect coloana copilului si ii asigura o crestere si o dezvoltare sanatoasa este testata dermatologic si confectionata din materiale antialergice si non-toxice fibrele de cocos permit o mai buna circulare a aerului din saltea si impiedica incalzirea excesiva a corpului stabila termic nu se incarca electrostatic nu permite dezvoltarea acarienilor nu retine praful Dimensiune: 120(L) x 60(l) cm grosime: 6 cm.
  • La fiecare schimbare a lenjeriei se recomanda ca salteaua sa fie intoarsa de pe o parte pe alta pentru o mai buna aerisire.
  • Produsul este fabricat in Uniunea Europeana Garantie: 24 luni!..

197.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
MyKids saltea fibra de cocos integral 120x60x6 husa alba bumbac

MyKids saltea fibra de cocos integral 120x60x6 husa alba bumbac

197.00 Lei

Detalii produs

CaracteristiciHusa acestei saltele este confectionata din bumbac nematlasat husa este lavabila si antialergica contine fibre din nuca de cocos 100 este o saltea prevazuta cu proprietati antiumezeala husa este prevazuta cu fermoar este ferma si asigura o pozitie sanatoasa in timpul somnului sustine corect coloana copilului si ii asigura o crestere si o dezvoltare sanatoasa este testata dermatologic si confectionata din materiale antialergice si nontoxice fibrele de cocos permit o mai buna circulare a aerului din saltea si impiedica incalzirea excesiva a corpului stabila termic nu se incarca electrostatic nu permite dezvoltarea acarienilor nu retine praful
Dimensiune120(l) x 60(l) cm grosime6 cm
Garantie24 luni

Mai multe oferte


Inapoi sus