Beurer - husa de scaun pentru masaj shiatsu mg315

Beurer - husa de scaun pentru masaj shiatsu mg315

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Husa de scaun pentru masaj shiatsu MG315 Cu ajutorul husei de scaun pentru masaj shiatsu MG315, vă puteți bucura de un masaj intensiv și revigorant, în confortul casei dumneavoastră sau chiar și la birou.
  • Sistemul de masaj cu 4 capete, ce aplică tehnica shiatsu, vă vor ajuta la eliberarea tensiunilor acumulate în țesuturile musculare, dar și la diminuarea durerilor.
  • Aceasta se adaptează cu ușurință corpului dumneavoastră, datorită funcției automate de scanare corporală. Designul și forma husei, o fac ușor de agățat, pe un umeraș, fiind facilitată o depozitare ușoară, în șifonier.
  • Lavabil în mașina de spălat Lavabil în mașina de spălat, la 40° C Nou Produsul este nou Funcție de scanare Funcție de scanare corporală Caracteristici MG315 Funcție de lumină și de încălzire comutabilă Sistem de masaj cu 4 capete – posibilitate de reglare individuală 3 programe de masaj automate selectabile 3 regiuni de masaj – selectabile individual 4 trepte de reglare a distanței capetelor de masaj Funcție timer 5/10/15 minute Termen de garnație: 3 ani Ce presupune tehnica de masaj Shiatsu?
  • Etimologia cuvântului SHIATSU este SHI deget și ATSU presiune, apăsare.
  • Din anul 1920 termenul „Shiatsu” începe să fie utilizat în mod oficial, ca urmare a unor evenimente majore precum crearea institutului de terapie prin Shiatsu de către T.
  • Namikoshi, și odată cu publicarea cărții lui Tenpeki Tamai – „Shiatsu Ryoho”. În esență, SHIATSU înseamnă exercitarea presiunii cu degetul. ul.caracteristici { font-size: 18px; } ul.caracteristici > li { margin-bottom:25px; } #german { display:none;} ul.caracteristici { font-size: 18px; } ul.caracteristici > li { margin-bottom:25px; } #german { display:none;}

1,671.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Beurer - husa de scaun pentru masaj shiatsu mg315

Beurer - husa de scaun pentru masaj shiatsu mg315

1,671.00 Lei

Detalii produs

Garnatie3 ani
Shiatsu inseamna exercitarea presiunii cu degetul. ul.caracteristici { font-size18px
} ul.caracteristici > li { margin-bottom25px
25px
} #german { displayNone
None
} ul.caracteristici { font-size18px

Mai multe oferte


Inapoi sus