Beurer - perna electrica in format xxl hk125

Beurer - perna electrica in format xxl hk125

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Perna electrică Beurer HK125 XXL Perna electrică, HK125 XXL, vă poate aduce momente relaxante, calde și confortabile, chiar și în cele mai reci zile.
  • Materialul textil din care este compusă perna, îndeplinește cu strictețe standardele impuse de Oeko-Tex 100. Suprafața moale, fac perna plăcută la atingere și confortabilă. Cu 6 trepte de temperatură și cu funcția de încălzire rapidă, fac din perna electrică HK125 XXL un produs ideal în materie de confort și relaxare.
  • Funcția de oprire automată, ce se activează după o activitate de 90 de minute, facilitează o utilizare ușoară și confortabilă a pernei.
  • Material plăcut Material textil respirabil Certificat Oeko-Tex 100 Materialul textil al pernei, îndeplinește standardele Oeko-Tex 100 Lavabil Lavabil în mașina de spălat la 30º C Caracteristici HK125 XXL Pernă electrică în format XXL Suprafaţă foarte moale Oprire automată după 90 de minute Prevăzută cu funcţie de încălzire rapidă 6 trepte de temperatură Putere : 100 Watt Termen de garanție: 3 ani De ce să folosiți perna electrică? Te ajută să treci foarte plăcut și confortabil prin anotimpul rece. Îți oferă relaxare și confort.
  • Pielea ta respiră foarte ușor datorită materialului din care perna HK125 XXL este concepută. ul.caracteristici { font-size: 18px; } ul.caracteristici > li { margin-bottom:25px; } #german { display:none;}

358.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Beurer - perna electrica in format xxl hk125

Beurer - perna electrica in format xxl hk125

358.00 Lei

Detalii produs

Putere100
Termen de garantie3 ani
Xxl este conceputa. ul.caracteristici { font-size18px
} ul.caracteristici > li { margin-bottom25px
} #german { displayNone

Mai multe oferte


Inapoi sus