Beurer - perna electrica in format xxl hk123

Beurer - perna electrica in format xxl hk123

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Perna electrică Beurer HK123 Cosy XXL Cu perna electrică, HK123 Cosy XXL, vă puteți bucura de momente de confort și relaxare, chiar și în cele mai reci zile, la dumneavoastră acasă. Echipată cu sistem BSS, de protecție împotriva supraîncălzirii.
  • Cu 3 trepte de temperatură, iluminate, și cu funcția de încălzire rapidă, fac din perna electrică HK123 Cosy XXL un produs ideal în materie de confort și relaxare.
  • Funcția de oprire automată, ce se activează după o activitate de 90 de minute, facilitează o utilizare ușoară și confortabilă a pernei.
  • Material plăcut Material textil respirabil Căldura confortabilă Confort la superlativ datorită materialului flaușat moale Lavabil Lavabil în mașina de spălat la 30°C Caracteristici HK123 Cosy XXL 3 setări de temperatură, iluminate Reglarea electronică a temperaturii Oprire automată după aprox. 90 de minute Încălzire rapidă BSS (sistem de siguranță Beurer) Dimensiune XXL: aprox. 60 x 30 cm Termen de garanție: 3 ani De ce să folosiți perna electrică? Te ajută să treci foarte plăcut și confortabil prin anotimpul rece. Îți oferă relaxare și confort.
  • Design-ul pernei oferă un aspect plăcut locuinței tale.
  • Pielea ta respiră foarte ușor datorită materialului din care perna HK123 Cosy XXL este concepută. ul.caracteristici { font-size: 18px; } ul.caracteristici > li { margin-bottom:25px; } #german { display:none;}

226.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Beurer - perna electrica in format xxl hk123

Beurer - perna electrica in format xxl hk123

226.00 Lei

Detalii produs

XxlAprox 60 x 30 cm
Termen de garantie3 ani
Xxl este conceputa. ul.caracteristici { font-size18px
} ul.caracteristici > li { margin-bottom25px
} #german { displayNone

Mai multe oferte


Inapoi sus