Philips Avent biberon natural 9 oz/260 ml albastru

Philips Avent biberon natural 9 oz/260 ml albastru

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Calea naturala a hranirii cu biberonulNoul nostru biberon ajuta la crearea unui mod mai natural de hranire cu biberonul atat pentru bebelusul dvs. cat si pentru dvs.Tetina are un design inovator cu petale pentru o incepere naturala a hranirii similara cu alaptarea ajutand bebelusul dvs. sa combine usor hranirea la san cu cea cu biberonul.Caracteristicile produsuluiIncepere naturala a hranirii datorita formei de san a tetinei mariTetina mare care imita forma mamelonului promoveaza o incepere naturala a hranirii similara cu alaptarea si faciliteaza combinarea alaptarii cu hranirea de la biberon.Petale de confort unice pentru o tetina deosebit de moale si flexibilaPetalele din interiorul tetinei sporesc delicatetea si flexibilitatea fara aplatizarea tetinei.Bebelusul tau se va bucura de o hranire mai confortabila si mai satisfacatoare.Sistem anti-colici avansat cu doua supape inovatoareDesignul inovator cu doua supape reduce colicii si disconfortul directionand aerul catre biberon si nu catre burtica bebelusului tau.Forma ergonomica pentru confort maximDatorita formei unice biberonul este usor de tinut si de strans in orice directie pentru confort maxim chiar si pentru manutele bebelusului tauCompatibil cu gama Philips AventNoul biberon Philips Avent Natural este compatibil cu gama Philips Avent cu exceptia biberoanelor si manerelor de cesti Classic.Va sfatuim sa utilizati biberoanele Natural exclusiv cu tetinele Natural.Acest biberon nu contine BPA*Noul biberon Natural Philips Avent Natural este confectionat din materiale fara BPA* (polipropilena).Simplu de utilizat si curatat asamblare rapida si usoaraGatul larg al biberonului faciliteaza umplerea si curatarea.Numai cateva piese pentru o asamblare rapida si simpla.Disponibil in dimensiuni diferite (4 oz/125 ml si 9 oz/260 ml)Biberonul Natural Philips Avent este disponibil in 3 dimensiuni: 4 oz/125 ml 9 oz/260 ml si 11 oz/330 m.Biberoanele sunt disponibile atat la bucata cat si la pachet.Inceperea hraniriiIncepere naturala a alaptariiCombinarea usoara a hranirii la san si cu biberonulTetinaPetale de confort uniceTetina extrem de moale si de flexibilaSupapa anti-coliciSistem anti-colici avansatDesign biberonForma ergonomicaGat largUtilizarea biberonuluiUsor de tinutUsor de asamblatUsor de curatatMaterialBiberonPolipropilenaFara BPA*TetinaSiliconFara BPA*Etape de dezvoltareEtape 0-12 luni.
  • Royal Philips NV este o companie de tehnologie, care se angajează pe piețele sănătății, iluminatului și bunăstării consumatorilor.
  • Funcționează prin următoarele segmente: sănătate personală, diagnostic și tratament, îngrijire conectată și informatică despre sănătate și altele.
  • Segmentul Personal Health se concentrează pe viața sănătoasă și îngrijirea preventivă. Acest segment cuprinde companiile de îngrijire personală, electrocasnice, îngrijire orală și îngrijire a mamei și copilului.
  • Segmentul Diagnostic și tratament unește afacerile legate de promisiunea diagnosticului de precizie și de selectarea căii bolii și afacerile legate de tratamentele minim invazive orientate pe imagini.
  • Acest segment cuprinde companiile de diagnosticare a imaginilor, ultrasunete, informatică medicală și terapie bazată pe imagini.
  • Segmentul Connected Care & Health Informatics se concentrează pe soluții de îngrijire a pacienților, analize avansate și optimizarea pacientului și a fluxului de lucru în interiorul și în afara spitalului și își propune să deblocheze sinergiile de la integrarea și optimizarea căilor de îngrijire a pacientului și de la valorificarea modelelor de afaceri furnizor-plătitor-pacient.
  • Acest segment cuprinde activități de monitorizare și analiză, îngrijire terapeutică, managementul sănătății populației și activități de somn și îngrijire respiratorie.
  • Segmentul Alte rapoarte cu privire la articolele Inovare și strategie, Redevențe IP, costuri centrale și alte articole mici.
  • Compania a fost fondată de Anton Frederik Philips și Gerard Leonard Frederik Philips în 1891 și are sediul în Amsterdam, Olanda.

50.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Philips Avent biberon natural 9 oz/260 ml albastru

Philips Avent biberon natural 9 oz/260 ml albastru

50.00 Lei

Detalii produs

Dimensiuni4 oz125 ml 9 oz260 ml si 11 oz330 mbiberoanele sunt disponibile atat la bucata cat si la pachetinceperea hraniriiincepere naturala a alaptariicombinarea usoara a hranirii la san si cu biberonultetinapetale de confort unicetetina extrem de moale si de flexibilasupapa anticolicisistem anticolici avansatdesign biberonforma ergonomicagat largutilizarea biberonuluiusor de tinutusor de asamblatusor de curatatmaterialbiberonpolipropilenafara

Mai multe oferte


Inapoi sus