Tetina ortodontica silicon nr 2 Nip 33011

Tetina ortodontica silicon nr 2 Nip 33011

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Tetine nip ortodontice ventilate din silicon cu orificiu Larg pentru formula (L) marimea 2 (6+ luni) 2 bucati la set Tetinele Nip sunt realizate din latex sau silicon amandoua materialele prezentand diferite avantaje.
  • Decizia privind alegerea materialului depinde de preferintele bebelusului.
  • Latexul un material natural de culoarea mierii realizat din laptele de la arborii de cauciuc; foarte rezistent la intinderi si muscaturi datorita elasticitatii sale; antistatic nu atrage praful si puful.
  • Siliconul un material sintetic transparent foarte rezistent fara gust ce nu este sensibil la lumina sau caldura; igienic si usor de curatat; mai putin rezistent la intinderi si muscaturi decat latexul.
  • Pentru a se putea potrivi cu orice varsta si orice necesitate a bebelusului tetinele Nip sunt disponibile in doua marimi (0-6 luni si peste 6 luni) iar orificiul de curgere al tetinei este disponibil in 3 dimensiuni adaptate lichidului ce trebuie consumat ( S orificiu mic potrivit pentru lichide cu curgere lenta cum ar fi ceai apa lapte matern; M orificiu mediu potrivit pentru lapte; L orificiu larg potrivit pentru lichide groase cum ar fi piure sau formula de lapte praf). Toate tetinele nip sunt marcate pe manson cu dimensiunea orificiului (S M L) pentru a sti oricand care este cea potrivita.
  • Particularitati Tetine nip Ortodontice Standard tetine cu forma anatomica ortodontica realizate din latex sau silicon; cu supapa anti-colici ce impiedica inghitirea aerului si asigura un flux constant de lichid; manson extra gros pentru o prindere optima pe gatul biberonului; potrivite pentru toate biberoanele standard; disponibile in doua marimi potrivita pentru bebelusii 0-6 luni sau peste 6 luni. orificiu de curgere adaptat pentru fiecare necesitate: S orificiu mic potrivit pentru lichide cu curgere lenta cum ar fi ceai apa lapte matern; M orificiu mediu potrivit pentru lapte; L orificiu larg potrivit pentru lichide groase cum ar fi piure sau formula de lapte praf; dimensiunea orificiului tetinei (S M L) este marcata pe manson pentru a sti oricand care este cea potrivita.
  • Tetinele nip sunt fabricate integral in Germania din materiale de inalta calitate fara BPA...

13.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Tetina ortodontica silicon nr 2 Nip 33011

Tetina ortodontica silicon nr 2 Nip 33011

13.00 Lei

Detalii produs

NecesitateS orificiu mic potrivit pentru lichide cu curgere lenta cum ar fi ceai apa lapte matern

Mai multe oferte


Inapoi sus