Philips Avent set sterilizator de inceput pentru microunde weu/cee (pp fill)

Philips Avent set sterilizator de inceput pentru microunde weu/cee (pp fill)

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Sterilizator cu abur rapid pentru microundeSterilizatorul cu abur pentru microunde Philips Avent este o alegere perfecta pentru sterilizarea rapida si eficienta acasa sau in deplasare.Pot fi sterilizate simultan pana la 4 biberoane sau produse Philips Avent 99 9% din germeni fiind eliminati in doar 2 minute.Caracteristicile produsuluiContinutul ramane steril pana la 24 oreContinutul ramane steril pana la 24 ore in cazul in care capacul nu este deschis.Design usor pentru biberoane sterilizate rapidDesignul usor si compact al sterilizatorului faciliteaza transportul acestuia oriunde ai merge in vacanta in vizita la rude etc.Acum poti avea intotdeauna biberoane si alte produse sterilizate la indemana.Pentru majoritatea cuptoarelor cu microunde de pe piataSterilizatorul cu abur pentru microunde a fost conceput pentru a se potrivi practic in toate cuptoarele cu microunde de pe piata mentinand biberoanele si alte produse sterile oriunde te-ai afla.Cleme de siguranta care raman reci pentru siguranta capaculuiSterilizatorul cu abur pentru microunde are cleme de siguranta care raman reci pentru a mentine capacul sigur.Acest lucru iti garanteaza ca poti indeparta sterilizatorul in siguranta din cuptorul cu microunde mentinand biberoanele si alte produse sterile si prevenind posibilitatea de a suferi arsuri.Sterilizator cu abur pentru microunde gata in doar 2 minuteSterilizatorul cu abur pentru microunde poate fi utilizat pentru a steriliza biberoanele si alte produse in doar 2 minute distrugand 99 9 % din germeni si bacterii.Desigur lungimea exacta a ciclului depinde de puterea cuptorului tau cu microunde.2 minute la 1200 1850 W 4 minute la 850 1100 W 6 minute la 500 800 W.Distruge 99 9% din germeni si bacteriiA fost dovedit ca sterilizatorul cu abur pentru microunde distruge 99 9 % din germeni si bacterii.Sterilizeaza biberoane cu gat standard si cu gat largSterilizatorul sterilizeaza biberoane cu gat standard si cu gat larg.Pot fi sterilizate pana la 4 biberoane Philips Avent simultan.Sterilizeaza pompe suzete tacamuri precum si biberoaneSterilizatorul poate fi utilizat pentru a steriliza pompe de san suzete tacamuri si alte produse precum si biberoane.IncludeSterilizator cu abur cu microunde 1 buc.Clesti 1 buc.Biberon din PP de 4 oz/125 ml 2 buc.Biberon din PP de 9 oz/260 ml 2 buc.Etape de dezvoltareEtape 0 6 luni.
  • Royal Philips NV este o companie de tehnologie, care se angajează pe piețele sănătății, iluminatului și bunăstării consumatorilor.
  • Funcționează prin următoarele segmente: sănătate personală, diagnostic și tratament, îngrijire conectată și informatică despre sănătate și altele.
  • Segmentul Personal Health se concentrează pe viața sănătoasă și îngrijirea preventivă. Acest segment cuprinde companiile de îngrijire personală, electrocasnice, îngrijire orală și îngrijire a mamei și copilului.
  • Segmentul Diagnostic și tratament unește afacerile legate de promisiunea diagnosticului de precizie și de selectarea căii bolii și afacerile legate de tratamentele minim invazive orientate pe imagini.
  • Acest segment cuprinde companiile de diagnosticare a imaginilor, ultrasunete, informatică medicală și terapie bazată pe imagini.
  • Segmentul Connected Care & Health Informatics se concentrează pe soluții de îngrijire a pacienților, analize avansate și optimizarea pacientului și a fluxului de lucru în interiorul și în afara spitalului și își propune să deblocheze sinergiile de la integrarea și optimizarea căilor de îngrijire a pacientului și de la valorificarea modelelor de afaceri furnizor-plătitor-pacient.
  • Acest segment cuprinde activități de monitorizare și analiză, îngrijire terapeutică, managementul sănătății populației și activități de somn și îngrijire respiratorie.
  • Segmentul Alte rapoarte cu privire la articolele Inovare și strategie, Redevențe IP, costuri centrale și alte articole mici.
  • Compania a fost fondată de Anton Frederik Philips și Gerard Leonard Frederik Philips în 1891 și are sediul în Amsterdam, Olanda.

223.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Philips Avent set sterilizator de inceput pentru microunde weu/cee (pp fill)

Philips Avent set sterilizator de inceput pentru microunde weu/cee (pp fill)

223.00 Lei

Mai multe oferte


Inapoi sus