Recipient pentru apa calda, din cauciuc natural, capacitate 0.8l, Grunspecht 646-00

Recipient pentru apa calda, din cauciuc natural, capacitate 0.8l, Grunspecht 646-00

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Descriere produs Folositi sticla pentru apa calda din cauciuc natural de la Grunspecht pentru incalzirea corpului, ameliorarea durerilor prin terapia cu caldura si pentru momente de relaxare.
  • Cand este umpluta cu apa calda, aceasta stocheaza caldura si o elibereaza uniform.
  • Spre deosebire de multe produse similare, sticla pentru apa calda Grunspecht este produsa din cauciuc natural.
  • Prin urmare, este o alternativa naturala la produsele petroliere, sintetice.Sticla din cauciuc natural este potrivita ca incalzitor pentru a fi aplicata in cazul urmatoarelor disconforturi: senzatie de frig pentru a combate anumite dureri, datorita caldurii confortabile pe care o degaja (dureri stomacale, dureri menstruale, febra musculara) Acest produs are o dimensiune ideală pentru bebelusi, copii mici si adulti.
  • Este fabricata in conformitate cu standardul pentru siguranta si inalta calitate BS 1970:2012. Instructiuni de utilizare Verificați sticla si dopul pentru uzura si deteriorare inainte de utilizare.
  • Apoi, puneti umple sticla cu apa calda. Nu folositi niciodata apa clocotita, cand umpleti sticla (max. 95 °C). Bebelusii si copiii mici au piele sensibila, iar in cazul lor temperatura apei folosite pentru a umple sticla nu trebuie sa depaseasca 43 °C! Formarea aburului poate provoca o caldura excesiva; poate face ca sticla de apa sa se umfle si, in cel mai rau caz, sa se sparga. Asigurati-va ca umpleti sticla doar pana cand este doua treimi plina. Tineti sticla de gat, in pozitie verticala, si umpleti-o incet pentru a evita stropirea cu apa fierbinte.
  • Nu umpleti cu apa din sistemul de apa calda menajera, deoarece aceasta poate scurta considerabil durata de viata a sticlei de apa calda.
  • In schimb, va recomandam sa incalziti apa intr-o oala sau un ceainic, dar sa nu o lasati sa fiarba.
  • Ori de cate ori este posibil, nu utilizati apa foarte dura sau apa cu niveluri ridicate de cupru. Expulzati aerul din sticla coborand-o cu grija pe o suprafata plana pana cand apa apare in deschidere.
  • Insurubati dopul suficient de strans pentru a va asigura ca nu exista scurgeri din sticla cu apa calda.

72.99 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Recipient pentru apa calda, din cauciuc natural, capacitate 0.8l, Grunspecht 646-00

Recipient pentru apa calda, din cauciuc natural, capacitate 0.8l, Grunspecht 646-00

72.99 Lei

Detalii produs

Disconforturi senzatie de frig pentru a combate anumite dureri datorita caldurii confortabile pe care o degaja (dureri stomacale dureri menstruale febra musculara)
Bs 19702012
2012
MaterialCauciuc natural din silvicultura certificata sustenabil
DimensiuniAprox 25 x 154 cm

Mai multe oferte


Inapoi sus