Tensiometru electronic de incheietura VITAMMY next 0.1, masurare in timpul umflarii mansetei,...

Tensiometru electronic de incheietura VITAMMY next 0.1, masurare in timpul umflarii mansetei,...

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Tensiometru electronic de incheietura VITAMMY Next 0.1 este un dispozitiv pentru masurarea tensiunii arteriale, de incheietura, de ultima generatie.
  • Acest nou model din gama Next este echipat cu cele mai noi tehnologii pentru a reduce timpul de masurare si a elimina erorile, cum ar fi masurarea in timpul umflarii si detectarea miscarii in timpul masurarii.
  • Tensiometrul electronic de incheietura Vitammy Next 0.1 : Detecteaza aritmia; Ofera memorie pentru 2 utilizatori si 120 de masuratori (2 x 120); Media ultimelor 3 rezultate de masurare elimina impactul anomaliilor temporare; Detecteaza miscarea in timpul masurarii; Are o manseta cu o gama exceptional de mare de circumferinta a incheieturii: 12.5 21.5 cm; Functioneaza pe baterii: 2 baterii AAA; Tehnologie Measuring While Inflating masurarea in timpul umflarii; Dispozitiv usor si portabil; Oprire automata; Dimensiuni 79 x 71 x 25 mm; Greutate 108 g.
  • Vitammy Next 0.1 a avea grija de tine in mod regulat va deveni mai usor Masurarea in timp ce se umfla tehnologia de ultima generatie este acum disponibila intr-un dispozitiv de masurare a tensiunii arteriale de incheietura.
  • Datorita acestei tehnologii, motivatia dumneavoastra de a efectua masuratori regulate poate creste.
  • Acum, masurarea este mai rapida, mai silentioasa si mai blanda.
  • Measuring While Inflating cum functioneaza? La tensiometrele din generatia anterioara, faza activa a masurarii a inceput numai dupa ce manseta a fost umflata la o anumita valoare si a continuat in timpul dezumflarii treptate si lente a mansetei.
  • Acest lucru a fost asociat cu un timp mai lung de asteptare pentru rezultat. Noua generatie de tensiometre, datorita tehnologiei Measuring While Inflating, incepe sa masoare imediat ce manseta incepe sa se umfle si continua sa analizeze cu o crestere usoara a presiunii doar pana la atingerea presiunii sistolice superioare.
  • O astfel de masurare este mai rapida si este asociata cu un confort mai mare pentru utilizator.
  • Cum sa folosesti toate avantajele tensiometrului modern de incheietura Vitammy Next 0.1? Datorita dimensiunii de buzunar, masurarea rapida si silentioasa in timpul umflarii, nu este nevoie sa asteptati momentul perfect pentru a masura tensiunea cu Vitammy Next 0.1 nu aveti nevoie nici de mult timp si nici de spatiu.

90.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Tensiometru electronic de incheietura VITAMMY next 0.1, masurare in timpul umflarii mansetei,...

Tensiometru electronic de incheietura VITAMMY next 0.1, masurare in timpul umflarii mansetei,...

90.00 Lei

Detalii produs

0.1
Are o manseta cu o gama exceptional de mare de circumferinta a incheieturii125 215 cm
Functioneaza pe baterii2 baterii
Next 0.1 are functii de diagnosticare care maresc fiabilitatea masurarii si gama de aplicatii, precum si eliminarea erorilor comune
Manseta la standarde inalte, realizata dintr-un tricot special si materiale de cea mai buna calitateOfera o senzatie de confort mai mare este durabila si isi pastreaza proprietatile mai mult timp
UeTuv
Pachetul contine
SpecificatiiTip produstensiometru electronic de incheietura
Tip functionareElectronic
Metoda de masurareOscilometrica
Precizie de masurare3 mmhg tensiune
Puls40 180
Interval de masurare sistolica60 230 mmhg
Interval de masurare diastolica40 130 mmhg
Circumferinta manseta125 215 cm
Memorie2 x 120 valori
Dimensiuni produs79 x 71 x 25 mm
Greutate produs108 g
Dimensiuni cutie95 x 9 x 8 cm
Greutate totala pachet170 g
CuloareAlb

Mai multe oferte


Inapoi sus