Badabulle –b005206– farfurie anti-alunecare coral

Badabulle –b005206– farfurie anti-alunecare coral

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • O farfurie cu un design extrem de util perfect pentru pranzul de zi cu zi al bebelusului!   Caracteristici Farfuria este  extrem de sigura: exteriorul ei este realizat dintr-un material delicat   are stabilitate  (nu va aluneca in timpul mesei celui mic). Design util: in mijloc   farfuria este destul de adanca  (astfel ca hrana nu va aluna in exterior). Design  anti-rasturnare: marginile farfuriei sunt late ceea ce ii confera  stabilitate  (copilul nu o va putea rasturna usor). Forma ergonomica.
  • Poate fi spalata la masina de spalat vase Nu contine BPA De la inceputurile sale in urma cu  8 ani Badabulle si-a urmarit scopul declarat acela de a  face viata tinerilor parinti mai usoara.
  • Badabulle realizeaza produse utile si in aceeasi masura in tendinta &ndash   fiind foarte apreciate de catre parintii din Franta.
  • Stim ca timpul este foarte pretios pentru parinti de aceea Badabulle si-a propus sa dea parintilor oportunitatea de a petrece mai mult timp alaturi de cei mici.  ..

26.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Badabulle –b005206– farfurie anti-alunecare coral

Badabulle –b005206– farfurie anti-alunecare coral

26.00 Lei

Detalii produs

SiguraExteriorul ei este realizat dintrun material delicat nbsp are stabilitatenbsp (nu va aluneca in timpul mesei celui mic)
Design utilIn mijloc nbsp farfuria este destul de adancanbsp (astfel ca hrana nu va aluna in exterior)
Design  anti-rasturnareMarginile farfuriei sunt late ceea ce ii conferanbsp stabilitatenbsp (copilul nu o va putea rasturna usor)

Mai multe oferte


Inapoi sus