Hurom storcator hh-wbe10 alb fildes hh+

Hurom storcator hh-wbe10 alb fildes hh+

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Hurom HH+ este un aparat cu un raport excelent calitate-pret.
  • Acest aparat combina imbunatatirile Hurom specifice celei de-a doua generatii cu usurinta in utilizare oferita de aparatele de prima generatie.
  • Acest aparat este in esenta un HH Elite caruia ii lipseste clapeta de control a evacuarii resturilor eficienta fiind apropiata de cea a modelului HH Elite.
  • Hurom HH+ este varianta mai accesibila a modelului HH Elite insa din punct de vedere tehnic asemanarile cu acesta sunt foarte mari.
  • Beneficiaza de un ax melcat cu doua parti taietoare stoarcere ultra-lenta la 43 de rotatii pe minut ceea ce inseamna maxim de eficienta omogenizare perfecta a sucurilor si mai multe minerale enzime si fitonutrienti in sucul dumneavoastra.
  • Pachetul include un suport pentru uscarea pieselor manual de utilizare in limba romana a doua sita (cea grosiera) din acelasi material ultra-rezistent ULTEM presor si perii pentru curatare carte cu retete de suc adica exact aceleasi lucruri ca si pachetul aparatului HH Elite.
  • Fiabilitatea dovedita a motoarelor Hurom si calitatea ireprosabila a materialelor folosite caracterizeaza si acest aparat Hurom o varianta ideala pentru cei care doresc sa aiba un aparat de generatia a doua la pretul unui aparat de generatia intai.
  • Durata recomandata de functionare: continuu maxim 30 de minute Specificatii tehnice: Tensiune de alimentare: 230-240 V Frecventa: 50 Hz Consum: 150 W Rotatii pe minut: 42 rpm Dimensiunea bolului: 500 ml Lungimea cablului: 1 4 m Motor: cu inductie monofazat Greutate: 5 4 kg Dimensiuni: Lungime: 223 mm Latime: 159 mm Inaltime: 418 mm Garantie: 10 ani pentru motor 2 ani pentru restul partilor..

1,850.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Hurom storcator hh-wbe10 alb fildes hh+

Hurom storcator hh-wbe10 alb fildes hh+

1,850.00 Lei

Detalii produs

FunctionareContinuu maxim 30 de minute
Specificatii tehniceTensiune de alimentare230240
Frecventa50
Consum150
Rotatii pe minut42 rpm
Dimensiunea bolului500 ml
Lungimea cablului1 4 m
MotorCu inductie monofazat
Greutate5 4 kg
DimensiuniLungime223 mm
Latime159 mm
Inaltime418 mm
Garantie10 ani pentru motor 2 ani pentru restul partilor

Mai multe oferte


Inapoi sus