LANSINOH momma set pentru diversificare

LANSINOH momma set pentru diversificare

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Setul pentru diversificare lansinoh Momma este distractiv si stimuleaza copilul in timpul acestei importante tranzitii de dezvoltare.
  • Lansinoh Momma este o gama vesela ce aduce stil si functionalitate create pentru a stimula copii si ai incuraja sa manance sanatos.
  • Include: Set de baut 3 in 1 Farfurie termica compartimentata Inel gingival refrigerant Setul de baut 3 in 1: Contine 3 piese speciale pentru baut corespunzatoare fiecarei etape a dezvoltarii copilului: 6+ luni: biberon cu tetina anticolici din silicon cu flux rapid.
  • Sistem de ventilare AVA pentru reducerea inghitirii aerului 9+ luni: canuta cu manere si cioc moale prevazuta cu capac.
  • Acest sistem este creat cu o tehnologie care nu permite varsarea lichidului. 9+ luni: canuta cu pai cu un singur maner.
  • Sistemul In & Out pastreaza paiul in interiorul capacului Poate fi folosita in cuptorul cu microunde sau in masina de spalat vase. 0% BPA BPS Farfuria termica compartimentata: Farfuria compartimentata termica are o camera unica pentru pastrarea apei calde.
  • Design-ul special previne alunecarea si varsarea.
  • Prevazuta cu 2 compartimente pentru mancare si o camera unica pentru apa pastreaza mancarea calda in timpul hranirii copilului Prevazuta cu o baza inferioara larga pentru stabilitate sporita Prevazuta cu un strat anti-alunecare din cauciuc previne scurgerile Capacitate: 250 ml Recomandata pentru copiii de la 6+ luni 0% BPA BPS Inel gingival refrigerant Gino: Conceput cu un design vesel si usor de apucat in manuta inelul gingival Gino calmeaza durerile si maseaza usor gingiile sensibile ale copiilor.
  • Design prevazut cu 2 texturi pentru un masaj bland al gingiilor: textura rotunda pe partea din fata textura in linie pe partea din spate Umplut cu apa inelul gingival poate fi racit in frigider pentru a usura durerea provocata de eruptia dentara Capul personajului este ergonomic pentru a se apuca usor cu manuta si nu devine rece precum inelul gingival dupa ce este scos din frigider Recomandat pentru copiii de la 4+ luni 0%BPA Producator: Lansinoh..

195.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
LANSINOH momma set pentru diversificare

LANSINOH momma set pentru diversificare

195.00 Lei

Detalii produs

IncludeSet de baut 3 in 1
Setul de baut 3 in 1Contine 3 piese speciale pentru baut corespunzatoare fiecarei etape a dezvoltarii copilului6 lunibiberon cu tetina anticolici din silicon cu flux rapid
Ava pentru reducerea inghitirii aerului 9+ luniCanuta cu manere si cioc moale prevazuta cu capac
Acest sistem este creat cu o tehnologie care nu permite varsarea lichidului. 9+ luniCanuta cu pai cu un singur maner
Farfuria termica compartimentataFarfuria compartimentata termica are o camera unica pentru pastrarea apei calde
Capacitate250 ml
GinoConceput cu un design vesel si usor de apucat in manuta inelul gingival
Design prevazut cu 2 texturi pentru un masaj bland al gingiilorTextura rotunda pe partea din fata textura in linie pe partea din spate
ProducatorLansinoh

Mai multe oferte


Inapoi sus