LANSINOH set de pornire

LANSINOH set de pornire

  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Noul set de pornire aduce impreuna biberoanele si cana cu manere pentru a ajuta bebelusul sa faca trecerea de la hranirea cu laptele matern la diversificare.
  • Include: 1 x biberon 160 ml 1 x biberon 240 ml 1 x canuta verde cu manere si cioc moale 250 ml Biberon: Biberonul face parte din gama pentru alaptare conceputa de specialistii Lansinoh ca un sprijin pentru mamele care alapteaza si care din anumite motive nu pot fi langa copil pentru o anumita perioada de timp.
  • Bazandu-se pe mai mult de 50 de ani de cercetare in domeniul alaptarii noul concept al tetinei Lansinoh care permite copilului sã se angajeze în ac?iuni de supt peristaltice naturale Tetina este realizata din silicon moale cu doua texturi diferite.
  • Varful tetinei este realizata 100% din silicon moale si fin care permite copilului sa regleze fluxul de lapte se intinde si flexeaza pentru o compresie optima iar liniile verticale din silicon aflate in interiorul tetinei consolideaza structura acesteia eliminand riscul aplatizarii tetinei Corpul biberonului este gradat incepand de la 30 ml are forma anatomica pentru o usoara manevrare atat de parinte cat si de copil.
  • Recomandare de varsta: 0 luni+ Canuta verde cu manare x 250 ml: Canuta cu manere are un design inovator care face bautul lichidelor captivant si stimulativ.
  • Tehnologie care nu permite varsarea lichidului.
  • Cu centrul de greutate la baza canii astfel nu se poate rasturna.
  • Manere moi pentru o prindere usoara Forma rotunda ergonomica pentru o manevrare si curatare usoara Ciocul canutei este moale si este realizat din 100% silicon; ciocul se deschide numai cand bea copilul Recomandata pentru copiii de la 9+ luni 0% BPA BPS Producator: Lansinoh..

121.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
LANSINOH set de pornire

LANSINOH set de pornire

121.00 Lei

Detalii produs

Include1 x biberon 160 ml 1 x biberon 240 ml 1 x canuta verde cu manere si cioc moale 250 ml
BiberonBiberonul face parte din gama pentru alaptare conceputa de specialistii
Recomandare de varsta0 luni
Canuta verde cu manare x 250 mlCanuta cu manere are un design inovator care face bautul lichidelor captivant si stimulativ
ProducatorLansinoh

Mai multe oferte


Inapoi sus