Philips Avent incalzitor termic pentru biberon

Philips Avent incalzitor termic pentru biberon

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Incalzeste oriunde oricandPentru ocaziile in care trebuie sa-ti hranesti copilul in deplasare acest incalzitor termic pentru biberoane face posibila incalzirea laptelui oricand oriunde.Apa fiarta din vasul termosului ramane fierbinte timp de 6 ore iar biberoanele pot fi incalzite in 2 5 minute.Caracteristicile produsuluiIncalzeste biberoanele in doar 2 5 minuteIncalzitorul termic pentru biberoane poate incalzi 6 oz/180 ml de lapte in doar 2 5 minute*.Capac pentru golire usoaraCapacul pentru golire usoara este conceput pentru a evita scurgerile îin deplasare.Are pozitii clare pentru deschis si inchis si este usor de curatat.Capac cana de protectieCapacul de protectie de pe cana tine biberonul in siguranta in interior pentru a garanta o incalzire rapida si sigura.Ghid de referinta pentru incalzirePe bol este atasat un ghid de referinta pentru incalzire care indica pentru toate biberoanele Philips Avent cat timp trebuie incalzite in functie de temperatura laptelui.Incalzeste mese multipleIncalzeste mai multe biberoane cu apa fierbinte dintr-un termos pre-umplut (500 ml).Compatibil cu biberoanele si recipientele Philips AventIncalzitorul termic pentru biberoane este complet compatibil cu toate biberoanele si recipientele Philips Avent*.Foloseste-l pentru a incalzi comod biberoanele si recipientele cu mancarea pentru bebelusi.Incalzire termica a biberoanelor pentru lapte cald in deplasareNu ai nevoie de electricitate.Acest incălzitor termic pentru biberoane pe il poti lua cu tine oriunde mergi.Apa fiarta din vasul termosului ramane fierbinte timp de 6 ore si poate fi utilizata pentru a incalzi mai multe biberoane.Usor de utilizatDoar introdu biberonul in cana deschide capacul de golire al vasului termosului umplut in prealabil si toarna apa fierbinte in cana.Strange capacul pe cana pentru o incalzire rapida simpla si sigura a biberonului.Material produsOtel inoxidabil (termos) PP (bol si capac de protectie) PP/ABS (capac pentru golire). Royal Philips NV este o companie de tehnologie, care se angajează pe piețele sănătății, iluminatului și bunăstării consumatorilor.
  • Funcționează prin următoarele segmente: sănătate personală, diagnostic și tratament, îngrijire conectată și informatică despre sănătate și altele.
  • Segmentul Personal Health se concentrează pe viața sănătoasă și îngrijirea preventivă. Acest segment cuprinde companiile de îngrijire personală, electrocasnice, îngrijire orală și îngrijire a mamei și copilului.
  • Segmentul Diagnostic și tratament unește afacerile legate de promisiunea diagnosticului de precizie și de selectarea căii bolii și afacerile legate de tratamentele minim invazive orientate pe imagini.
  • Acest segment cuprinde companiile de diagnosticare a imaginilor, ultrasunete, informatică medicală și terapie bazată pe imagini.
  • Segmentul Connected Care & Health Informatics se concentrează pe soluții de îngrijire a pacienților, analize avansate și optimizarea pacientului și a fluxului de lucru în interiorul și în afara spitalului și își propune să deblocheze sinergiile de la integrarea și optimizarea căilor de îngrijire a pacientului și de la valorificarea modelelor de afaceri furnizor-plătitor-pacient.
  • Acest segment cuprinde activități de monitorizare și analiză, îngrijire terapeutică, managementul sănătății populației și activități de somn și îngrijire respiratorie.
  • Segmentul Alte rapoarte cu privire la articolele Inovare și strategie, Redevențe IP, costuri centrale și alte articole mici.
  • Compania a fost fondată de Anton Frederik Philips și Gerard Leonard Frederik Philips în 1891 și are sediul în Amsterdam, Olanda.
  • Compania Philips a fost fondată în 1891 de Gerard Philips și tatăl său Frederik Philips.

128.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Philips Avent incalzitor termic pentru biberon

Philips Avent incalzitor termic pentru biberon

128.00 Lei

Mai multe oferte


Inapoi sus