Philips Avent tetina pentru hranire naturala cu flux mediu 3 luni+ 2pcs/pack weu

Philips Avent tetina pentru hranire naturala cu flux mediu 3 luni+ 2pcs/pack weu

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Sistem anti-colici avansat cu doua supape inovatoare Designul inovator cu doua supape reduce colicii si disconfortul directionand aerul catre biberon si nu catre burtica bebelusului dvs incepere naturala a hranirii datorita formei de san a tetinei mari Tetina mare in forma de sfarc promoveaza o incepere naturala a hranirii similara cu alaptarea de la san si faciliteaza capacitatea bebelusului dvs. de a combina alaptarea de la san cu hranirea de la biberon Petale de confort unice pentru o tetina deosebit de moale si flexibila Petalele din interiorul tetinei sporesc delicatetea si flexibilitatea fara aplatizarea tetinei.
  • Bebelusul dvs. se va bucura de o hranire mai confortabila si mai satisfacatoare Debite diferite pentru cea mai confortabila hranire Compatibil cu biberonul Philips AVENT Natural Aceasta tetina este fabricata din silicon un material fara BPA Philips AVENT ofera patru debite diferite pentru a se adapta la ritmul de crestere al bebelusului dvs.
  • Retineti ca indicatiile referitoare la varsta sunt aproximative deoarece bebelusii se dezvolta in ritmuri diferite.
  • Philips AVENT ofera noului-nascut debitul tetinei cu 1 orificiu (0L+) tetina cu debit lent cu 2 orificii (1L+) tetina cu debit mediu cu 3 orificii (3L+) si tetina cu debit rapid cu 4 orificii (6L+). Toate tetinele sunt disponibile in pachete de doua bucati Va recomandam sa utilizati tetinele Natural numai cu biberoanele Natural.
  • Royal Philips NV este o companie de tehnologie, care se angajează pe piețele sănătății, iluminatului și bunăstării consumatorilor.
  • Funcționează prin următoarele segmente: sănătate personală, diagnostic și tratament, îngrijire conectată și informatică despre sănătate și altele.
  • Segmentul Personal Health se concentrează pe viața sănătoasă și îngrijirea preventivă. Acest segment cuprinde companiile de îngrijire personală, electrocasnice, îngrijire orală și îngrijire a mamei și copilului.
  • Segmentul Diagnostic și tratament unește afacerile legate de promisiunea diagnosticului de precizie și de selectarea căii bolii și afacerile legate de tratamentele minim invazive orientate pe imagini.
  • Acest segment cuprinde companiile de diagnosticare a imaginilor, ultrasunete, informatică medicală și terapie bazată pe imagini.
  • Segmentul Connected Care & Health Informatics se concentrează pe soluții de îngrijire a pacienților, analize avansate și optimizarea pacientului și a fluxului de lucru în interiorul și în afara spitalului și își propune să deblocheze sinergiile de la integrarea și optimizarea căilor de îngrijire a pacientului și de la valorificarea modelelor de afaceri furnizor-plătitor-pacient.

33.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Philips Avent tetina pentru hranire naturala cu flux mediu 3 luni+ 2pcs/pack weu

Philips Avent tetina pentru hranire naturala cu flux mediu 3 luni+ 2pcs/pack weu

33.00 Lei

Mai multe oferte


Inapoi sus