Scaun auto BeSafe izi modular a x1 i-size - metallic melange

Scaun auto BeSafe izi modular a x1 i-size - metallic melange

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • BeSafe iZi Modular A X1 i-Size: Acest scaun cu A in denumire este aproape identic cu iZi Modular X1 i-Size, dar in plus dispune de Active Retract Harness, . Acest sistem revolutionar de centuri este singurul ham care ii ajuta pe parinti la prinderea centurii de siguranta a copilului.
  • Dispune de o constructie retractabila avansata in interior, care trage continuu centurile inauntru.
  • Astfel, parintii nu trebuie decat sa impinga centurile in interiorul protectiilor pentru umeri pentru o fixare stransa si gata!
  • Faceti cunostinta cu BeSafe iZi Modular A X1 i-Size Active Rectract Harness, Inovatie de ultima generatie pentru o siguranta superioara Protectie impotriva impactului lateral (SIP) incorporata in carcasa scaunului Protectie suplimentara impotriva impactului lateral (SIP+) care se gliseaza cu usurinta pe carcasa scaunului Tetiera protectoare si moale cu sistemul inovator Dynamic Force Absorber, . Aprobat in conformitate cu cea mai recenta reglementare UN R129 (i-Size) Permite copiilor sa calatoreasca de 5 ori mai sigur cu spatele la directia de mers pana la aproximativ 4 ani.
  • Confort care se adapteaza si creste impreuna cu cel mic Protectiile de Centuri Ergo-Move, ofera copilasului mai multa libertate de miscare a bratelor Spatiu pentru picioare reglabil in 3 trepte Perne reductoare Two-Fit Cushions, pentru adaptarea individuala la copil Tetiera reglabila in 10 trept Aerisire buna datorita sistemului de ventilatie din spatele scaunului auto Reglarea tetierei si a centurilor dintr-o singura miscare Materiale de inalta calitate Manevrare usoara pentru parinti in fiecare zi Active Rectract Harness, ii ajuta pe parinti la prinderea centurii de siguranta a copilului Sistemul magnetic de inchidere al centurilor Magnetic Belt Assistants, usureaza asezarea in scaun si iesirea din acesta Instalare cu un singur click pe baza ISOfix iZi Modular i-Size Pozitii de inclinare reglabile chiar si dupa instalare Poate fi mutat cu usurinta si flexibilitate intre masini datorita faptului ca scaunul este separat de baza Indicatoare vizuale si acustice pentru verificarea instalarii corecte Bratele ISOfix blocabile permit instalarea usoara si in cazul ancorelor ISOfix situate adanc intre spatarul si partea de sezut a banchetei Active Retract Harness, Singurul ham care ii ajuta pe parinti la prinderea centurii de siguranta a copilului Cercetarile arata ca 49,3%25 dintre copiii din scaunele pentru copii mici nu au centurile stranse, iar in 63%25 dintre aceste cazuri, utilizarea gresita este clasificata ca fiind grava.
  • Mai multe despre studiu Active Retract Harness, dispune de o constructie retractabila avansata in interior, care trage continuu centurile inauntru.
  • Astfel, parintii nu trebuie decat sa impinga centurile in interiorul protectiilor pentru umeri pentru o fixare stransa si gata!
  • Cum functioneaza hamul Dynamic Force Absorber, Amortizeaza cu grija asemenea unei trambuline Cu ajutorul Dynamic Force Absorber, , iZi Modular A X1 i-Size prezinta o solutie de ultima generatie prin tetiera scaunului auto care ofera protectie optima pentru partile cele mai vulnerabile ale copilului.
  • Sunt folosite materiale speciale si o constructie de zone flexibile diferite, care absorb in mod optim fortele intr-un impact lateral prin indoirea in zona interioara, zonele exterioare ramanand mai rigide.
  • Cum actioneaza Dynamic Force Absorber, asemenea unei trambuline Ergo-Move Shoulder Pads, Pentru un spatiu de miscare flexibil Noile protectii pentru centuri Ergo-Move Shoulder Pads, sunt dezvoltate pe baza standardului asociatiei germane Aktion Gesunder R cken, AGR.

2,095.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Scaun auto BeSafe izi modular a x1 i-size - metallic melange

Scaun auto BeSafe izi modular a x1 i-size - metallic melange

2,095.00 Lei

Detalii produs

I-sizeAcest scaun cu
AprobatUn
InaltimeRf 61 105 cm
Greutate maxima18 kg
VarstaAprox 6 luni 4 ani (mentiune)
DirectieCu spatele sau cu fata spre directia de mers
InstalareIsofix cu baza (se achizitioneaza separat)
Greutate scaun auto + baza15 kg
I)60 x 44 x 50 (cu tetiera in pozitia cea mai joasa)
74 x 44 x 53 (cu tetiera in pozitia cea mai joasa si fara picior de sprijin)

Mai multe oferte


Inapoi sus