Besafe Scaun auto copii izi flex fix i-size - sea green melange

Besafe Scaun auto copii izi flex fix i-size - sea green melange

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • BESAFE IZI FLEX FIX I-SIZE In primavara anului 2018, ADAC a confirmat performanta scaunului auto iZi Flex FIX i-Size prin calificativul , Good, in toate categoriile testate.
  • Este singurul scaun auto din test care a reusit sa combine punctajul extraordinar de 1,2 la impact lateral cu rezultate deosebite in categoria , spatiu pentru copil, si , utilizarea spatiului in masina, . Castigatorul prestigiosului premiu Kind + Jugend Innovation la categoria , World of Traveling Kids, , BeSafe iZi Flex FIX i-Size este combinatia ideala de siguranta, confort si flexibilitate.
  • Noua reglementare UN R129-02 (i-Size) este binevenita, BeSafe iZi Flex FIX i-Size fiind primul scaun auto cu spatar de pe piata, care respecta pe deplin aceste noi criterii.
  • Dezvoltat pentru situatiile din viata reala, BeSafe iZi Flex FIX i-Size protejeaza copiii cu ajutorul caracteristicilor de siguranta care sunt peste cerintele reglementarilor.
  • SIGURANTA Conform cu noile reglementari ONU R129-02 Pad + proiectat pentru protectie suplimentara a barbiei si a pieptului Pozitie blocatapentru instalarea ISOfix Protectie in caz de impact lateral(SIP +) Ghidajul centurii transversale, respectiv al centurii abdominale ofera o pozitie corecta CONFORT Tetiera proiectata pentru vizibilitate laterala si suport pentru somn Reglarea inaltimii pentru a se adapta cresterii copilului Pad + , captuseste, centura de siguranta pentru un plus de confort Functie de inclinare (1 pozitie) Maner integrat pentru transport facil FLEXIBILITATE Design slim , spatiu suficient Protectii laterale detasabile pentru instalarea a 3 scaune pe o bancheta SIGURANTA Noul scaun inaltator BeSafe are un sistem inovativ de protectie modulara care ofera siguranta maxima, raspunzand celor mai ridicate cerinte de pe piata, stabilite prin noile reglementari UN R129-02. BeSafe iZi Flex FIX i-Size nu are cotiere pentru a evita utilizarea necorespunzatoare , centura transversala gresit pozitionata poate cauza leziuni grave la nivelul abdomenului.
  • Pentru a oferi siguranta maxima , BeSafe Flex FIX i-Size este echipat cu o protectie suplimentara la impact lateral (SIP +), pe carcasa exterioara a scaunului.
  • Scaunul auto este omologat UN R129 fara SIP +, dar experienta si testele noastre arata ca SIP + ofera protectie sporita prin reducerea semnificativa a greutatii asupra copilului in caz de impact lateral.
  • Protectia SIP+ trebuie utilizata intotdeauna pe partea dinspre portiera.
  • Ghidajul pliabil al centurii abdominale a fost inspirat de catre deviatorul pentru femei insarcinate, BeSafe Pregnant.
  • Aceasta solutie integrata previne alunecarea de sub centura, deoarece garanteaza pozitionarea corecta a centurii in timpul accidentului.

1,570.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Besafe Scaun auto copii izi flex fix i-size - sea green melange

Besafe Scaun auto copii izi flex fix i-size - sea green melange

1,570.00 Lei

Detalii produs

AcelasiSiguranta copiilor
Scaun auto i-size pentru interval de inaltime100 135 cm
Scaun auto specific pentru interval de inaltime135 150 cm
Varsta aprox4 12 ani
Greutatea scaunului auto7kg
DimensiuniL x
H42 x 52 x 64 cm (in cea mai joasa pozitie incluzand si protectia laterala
Sip44 cm
Inaltimea scaunului (inaltime maxima)82 cm
OmologatUn

Mai multe oferte


Inapoi sus