Besafe Scaun auto copii izi plus x1 - fresh black black

Besafe Scaun auto copii izi plus x1 - fresh black black

  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Scaunul auto BeSafe iZi Plus X1 este conceput pe baza experientei de 30 de ani in proiectarea scaunelor auto Rear Facing.
  • Scaunul auto poate fi folosit aprox. 5 ani si este compatibil cu majoritatea masinilor deoarece nu necesita ISOfix.
  • Cele doua caracteristici noi adauga mai multa siguranta si confort.
  • Cea mai noua generatie de protectie suplimentara in caz de impact lateral (SIP +) Absoarbe din forta in cazul unui impact lateral, reducand forta aplicata gatului si zonei cervicale cu pana la 20%25 SIP + este montat pe partea laterala a scaunului (partea dinspre portiera) si functioneaza in doua moduri: Reduce distanta dintre scaun si portiera, reducand astfel miscarea care va avea loc in cazul unui impact lateral.
  • Miscarea redusa inseamna forta si acceleratie reduse.
  • Functioneaza ca o zona de deformare a masinii, care absoarbe din forta impactului lateral.
  • O noua perna reductoare ofera confort suplimentar in special copiilor mici insertia speciala de spuma ofera stabilitate sporita tranzitia din scoica in scaunul auto devine mult mai usoara INFORMATII TEHNICE D x W x H: 65 x 45 x 56 cmInaltimea tetierei (cea mai inalta pozitie): 63 cm Greutate scaun auto: aprox. 14.20 kg Permite utilizarea cu spatele catre sensul de mers pana la varsta de aprox. 5 ani De 5 ori mai sigur, orientat numai cu spatele catre sensul de mers Aprobat de Testul Plus Materiale de cea mai buna calitate Protectie impotriva impactului lateral (SIP) incorporata in structura scaunului Protectie suplimentara in caz de impact lateral (SIP +) cu un nou mecanism de atasare Creste odata cu copilul pana la aprox. 5 ani Insertia extra-captusita permite utilizarea incepand de la 5-6 luni Spatiu reglabil pentru picioare, destul de spatios si pentru copiii mai mari Husa textila detasabila si lavabila in masina de spalat Insertie moale pentru stabilitate si suport Prin sistemul inteligent de magneti, centura de umar nu sta in calea copilului Trei pozitii ajustabile de inclinare, chiar si dupa instalare Vizualizare 360 grade Suport pentru podea Centura cu magneti Brat frontal Pozitie de somn Suport pentru cap Toate functiile Spatiu necesar in masina Scaun auto Latime baza Latime spatar Inaltimea maxima a centurii Spatiul necesar montarii BeSafe iZi Plus X1 45 cm 47 cm 38 91 cm . Manual de utilizar e Lista autovehicule compatibile

2,439.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Besafe Scaun auto copii izi plus x1 - fresh black black

Besafe Scaun auto copii izi plus x1 - fresh black black

2,439.00 Lei

Detalii produs

ModuriReduce distanta dintre scaun si portiera reducand astfel miscarea care va avea loc in cazul unui impact lateral
H65 x 45 x 56 cminaltimea tetierei (cea mai inalta pozitie)63 cm
Greutate scaun autoAprox 1420 kg

Mai multe oferte


Inapoi sus