Besafe Scaun auto rotativ izi turn i-size - premium black

Besafe Scaun auto rotativ izi turn i-size - premium black

  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • BeSafe iZi Turn i-Size ofera rotatie completa de 360 , sistemul putand fi folosit cu usurinta din orice unghi.
  • Va recomandam insistent sa folositi acest scaun auto orientat cu spatele la sensul de mers chiar pana la 105 cm (aproximativ 4 ani), dar aveti si optiunea de a-l utiliza orientat cu fata la sensul de mers, daca este nevoie.
  • Utilizarea si reglarea sistemului de siguranta este extrem de usoara , iar caracteristicile Two-Fit Cushion , ofera confort si stabilitate suplimentara.
  • Siguranta dublu-strat pentru copii mici Protectie anti-impact lateral (SIP) incorporata in carcasa scaunului Protectie suplimentara impotriva impactului lateral SIP + cu o forma personalizata Tetiera protectoare prin inovatia Dynamic Force Absorber , Permite copiilor sa calatoreasca in siguranta maxima pana la varsta de aprox. 4 ani Aprobat de cel mai recent regulament: R129 , i-Size Functionalitate de ultima generatie pentru facilitarea utilizarii zilnice Magnetic Belt Assistants , simplifica folosirea scaunului auto Rotire completa la 360 de grade pentru o utilizare flexibila Pozitii reglabile de inclinare chiar si dupa instalare Indicatori vizuali si sonori de feedback pentru instalare Ajustarea tetierei si a centurilor dintr-o singura miscare Confort individualizat Universal Level Technology , pentru cel mai bun unghi al sezutului in orice masina Materiale de inalta calitate Cushions Two-Fit , pentru o adaptare individuala Confort exceptional cu 4 pozitii de inclinare Tetiera reglabila in 10 trepte Acces optim de aer prin sistemul de ventilatie din spatele scaunului auto Tehnologia Universal Level, Cea mai buna pozitie a sezutului in orice tip de masina BeSafe Universal Level Technology , presupune un design special pe baza ISOfix cu parte de sezut care permite sa instalati scaunul auto orizontal, indiferent de cat de inclinata ar fi bancheta masinii.
  • Prin constructia sa rigida, fortele sunt distribuite in siguranta catre podeaua vehiculului prin piciorul de sprijin. iZi Twist i-Size ofera 4 pozitii de inclinare usor reglabile pentru un confort cat mai mare, oriunde, oricand.
  • Dynamic Force Absorber , Dynamic Force Absorber , ofera solutia de ultima generatie prin tetiera scaunului auto care ofera protectie optima pentru partile cele mai vulnerabile ale copilului.
  • Sunt folosite materiale speciale si o constructie de zone flexibile diferite, care absorb in mod optim fortele intr-un impact lateral prin indoirea in zona interioara, zonele exterioare ramanand mai rigide.
  • Two-Fit Cushions, Confort ajustabil Two-Fit Cushions , este realizat din materiale moi si ofera sustinere, stabilitate si amortizare suplimentara copiilor atunci cand incep sa foloseasca acest scaun auto.
  • Compus din doua parti, acestea pot fi scoase separat pe masura ce copilul creste, permitandu-va reglarea perfecta a pozitiei sezutului si a centurii pentru copil.
  • Informatii tehnice Aprobat: UN R129 (i-Size) Inaltimea copilului: RF 60 , 105 cm, FF 88-105 cm Greutatea maxima: 18 kg Varsta: aprox. 6 luni , 4 ani Orientare : Rear facing, Forward Facing Instalare: ISOfix Greutate scaun auto: 15 kg W x D x H: 44 x 73 x 50 cm (tetiera in cea mai joasa pozitie) Inaltime spatar cu tetiera in cea mai inalta pozitie: 62 cm

3,289.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Besafe Scaun auto rotativ izi turn i-size - premium black

Besafe Scaun auto rotativ izi turn i-size - premium black

3,289.00 Lei

Detalii produs

RegulamentR129 isize
AprobatUn
Inaltimea copiluluiRf 60 105 cm
Greutatea maxima18 kg
VarstaAprox 6 luni 4 ani
OrientareRear facing
InstalareIsofix
Greutate scaun auto15 kg
H44 x 73 x 50 cm (tetiera in cea mai joasa pozitie)
Inaltime spatar cu tetiera in cea mai inalta pozitie62 cm

Mai multe oferte


Inapoi sus