Pachet cos auto Maxi Cosi pebble + baza familyfix robin red

Pachet cos auto Maxi Cosi pebble + baza familyfix robin red

  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Pachet Cos Auto Pebble + Baza Familyfix Robin Red Pentru copii cu greutate intre 0-13 kg (de la nastere pana la 12 luni). Siguranta Testata si Premiata!
  • Simplu si rapid de instalat: in autovehicul, impreuna cu oricare baza Maxi-Cosi: FamilyFix, 2wayFix; pe toate sasiurile Maxi-Cosi, Quinny, Bebe Confort si pe majoritatea carucioarelor existente.
  • Sistem inovator de prindere a copilului cu centurile de siguranta care reduce la jumatate timpul de fixare a acestuia in scaunul auto.
  • Confort maxim si pozitie anatomica pentru o calatorie placuta, in siguranta.
  • Reglare simultana in inaltime a reductorului pentru cap si a centurilor de siguranta cu ajutorul butonului inteligent.
  • Important : Omologat pentru autovehicule conform Normelor Europene ECE R44 04, Aprobare TUV pentru calatoria cu avionul Permiat: TCS 4 stele, ADAC Good, OAMTC Good, ANWB Child Good Fabricat in Olanda.
  • Baza auto Maxi-Cosi FamilyFix Valoare de lunga durata si confort: este necesara doar o singura baza pentru doua scaune auto pentru copii cu varsta apropiata: Maxi-Cosi Pebble sau CabrioFix (copil mic) si Pearl (copil) Instalare usoara a scaunului auto Pebble CabrioFix si Pearl Confirmare prin lumina si sunet a instalarii corecte Baterii incluse si inlocuibile (2 penlights) Foloseste atasarea prin punct de fixare IsoFix pentru o siguranta de inalta calitate Baza ofera pozitii unice pentru Maxi-Cosi Pebble sau Pearl (Grupa 0+) si Pearl (Grupa 1). Pentru Maxi-Cosi Pebble exista o extra pozitie verticala si pentru Maxi-Cosi Pearl 5 pozitii confortabile (de la cea in sezut la cea de dormit) Semnalul de avertizare a bateriei slabe lumineaza cand nivelul de energie scade sub 30%. FamilyFix inca functioneaza pe baterie consumata, insa este recomandata inlocuirea acesteia pentru a putea functiona sistemul de confirmare a securizarii corecte prin lumini si sunet Grupa Clasa de greutate: Grupa 0+ in combinatie cu Maxi-Cosi Pebble CabrioFix Pentru copii cu greutate intre 0-13 kg (de la nastere pana la 12 luni) Grupa 1 in combinatie cu MaxiCosi Pearl Pentru copii cu greutate intre 9-18 kg (9 luni pana la aproximativ 3.5 ani) Fabricat in Olanda.

1,750.00 Lei

Cu cate stelute ai vota acest produs?
Pachet cos auto Maxi Cosi pebble + baza familyfix robin red

Pachet cos auto Maxi Cosi pebble + baza familyfix robin red

1,750.00 Lei

Detalii produs

Instalat in autovehicul impreuna cu oricare baza
Maxi-cosiFamilyfix 2wayfix
ImportantOmologat pentru autovehicule conform
PermiatTcs 4 stele
Valoare de lunga durata si confortEste necesara doar o singura baza pentru doua scaune auto pentru copii cu varsta apropiatamaxicosi
Clasa de greutateGrupa 0 in combinatie cu

Mai multe oferte


Inapoi sus